Wie ben ik?

Mijn naam is Ruben Soffers, eigenaar van Struubie en Pixel-Art. Na mijn afstuderen heb ik besloten om mij te richten op het ontwerpen en bouwen van meubels. Ik zie om mij heen dat er veel waardevolle materialen worden weggegooid. Zonde van alle tijd en geld dat er is in gestopt. Tijdens mijn opleiding heb ik onder meer stage gelopen als set-dresser bij Goede Tijden Slechte Tijden. Een van mijn taken was om de set en zijn inhoud te ontwikkelen en te onderhouden. Sindsdien is mijn affiniteit met interieur alleen maar groter geworden. Ik vind het prettig om fysiek werk te leveren en efficiënt te werk te gaan. 

Visie

Struubie is een vernieuwende en jonge onderneming die niet bang is om iets nieuws te proberen en de handen uit de mouwen te steken. Gebruikt hout uit o.a. deuren en oude meubels worden gebruikt als een basis voor de meubels, zo krijgen deze materialen bij Struubie een 2de leven. Hiermee creëren wij een unieke en toonaangevende stijl dat geheel bij uw smaak past. Handgemaakt maar wel betaalbaar voor iedereen. Wij gaan te werk met passie en hart voor elke inrichting, dat is Struubie!

Materialen

Een huis is op zijn best als je ziet dat er in geleefd wordt. Niet alles hoeft het nieuwste van het nieuwste te zijn. Struubie kijkt met een andere blik en geeft je tafels, stoelen of ander meubilair een tweede leven. Door de verschillende soorten van gebruikt hout door elkaar te gebruiken, krijgt elk meubelstuk een uniek karakter. Door de hergebruikte materialen waarin bestaande 'littekens' zitten krijgen de meubels een levendig en natuurlijke uitstraling. Buiten dat dit goed voor onze planeet is scheelt het ook in de kosten.

Herkomst

Alle bestaande meubels zijn (op maat) te bestellen. Ze worden aangepast aan uw persoonlijk wensen. Deze persoonlijke meubelstukken krijgen een video paspoort, die stap voor stap laat zien hoe de meubel tot stand is gekomen. Zo weet u precies waaruit uw meubelstuk gemaakt is. Wilt u liever iets totaal nieuws is dit geen enkel probleem, maak een vrijblijvende afspraak.